Welkom bij RT Praktijk Jongleren in het oude centrum van Voorburg!!

Inleiding:

 

Ieder kind is uniek en wil op haar of zijn eigen niveau geholpen worden!

Per kind wordt bekeken welke manier van leren voor hem of haar het beste werkt. Remedial Teaching richt zich erop de leerling handvatten te geven om tot leren te komen. Hierin verschilt Remedial Teaching van bijles.

Remedial teachers zijn speciaal opgeleid om leerlingen extra te begeleiden. Als uw kind een achterstand heeft, overlegt de remedial teacher met u over een aanpak. Zo kan uw kind tijdelijk een aangepast leerprogramma volgen. Aan het eind van de periode bekijkt de remedial teacher met een toets of de aanpak succesvol is en staan de mogelijkheden van de leerling centraal.

Als Remedial Teacher heb ik  een speciale opleiding gevolgd, Master SEN (Special Educational Needs) waarin ik geleerd heb om goed naar de behoeften van iedere individuele leerling te kijken. Soms gaat leren niet vanzelf. Extra hulp is dan gewenst. Bij Remedial Teaching wordt goed gekeken naar het kind en zijn mogelijkheden.  Met het openen van mijn eigen praktijk is een wens van mij in vervulling gegaan om kinderen individueel of wanneer mogelijk in groepjes te helpen met lezen, schrijven en rekenen.

Als je geïnteresseerd bent met welke remediërende methodes ik werk kan je gerust een mailtje sturen. zie: rtpraktijkjongleren@ziggo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s