Snel Leren = leuk leren

In het nieuwe schooljaar start er weer een nieuwe cursus voor middelbare scholieren die graag willen leren plannen, snellezen en op een makkelijke manier dingen onthouden. Dit gaat volgens de methode “Snel Leren = Leuk Leren”.

We starten in oktober op dinsdagavond, maar als je hier belangstelling voor hebt en je bent met minimaal 2 personen, maar je kunt niet op dinsdag,  dan kun je me bellen en kijken we naar een andere avond, wanneer het je wel uitkomt.

kijk verder op mijn site onder het kopje “Snel Leren = Leuk Leren”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s